SofLens daily disposable Toric for Astigmatism

SofLens daily disposable Toric for Astigmatism | Daglenzen

SofLens daily disposable Toric for Astigmatism daglens vermindert sferische aberratiesSofLens daily disposable Toric for Astigmatism contactlenzen zijn speciaal ontworpen om onscherp beeld te corrigeren
De eerste daglens voor astigmaten die sferische aberraties vermindert. SofLens daily disposable Toric for Astigmatism combineert Bausch + Lomb’s hoog aangeschreven, wetenschappelijke reputatie op het gebied van torische technologie met het gemak van een daglens.
SofLens daily disposable Toric for Astigmatism contactlenzen zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme. Het Lo-Torque design houdt de lens uitzonderlijk stabiel tijdens het dragen. De geavanceerde optiek corrigeert astigmatisme door de lichtstralen te focussen op één enkel punt voor een scherp en helder zicht.
Belangrijkste kenmerken en voordelen van SofLens daily disposable Toric for Astigmatism daglenzen

Scherp, helder zicht: De innovatieve asferische optiek is ontworpen om het contrast van het beeld op het netvlies te verbeteren en sferische aberraties te verminderen over het gehele sterktebereik.
ComfortMoist Technologie voor de hele dag comfort: Gereduceerde middendikte en niet-ionisch lensmateriaal zorgen voor een bevochtigbaar oppervlak, voor een uitstekend draagcomfort gedurende de gehele dag.
Gemakkelijk & eenvoudig te hanteren: Het hilafilcon B vermindert tranen & de ergonomische blisterverpakking is ontwikkeld voor een gemakkelijke, soepele verwijdering van de lens uit de verpakking.

SofLens daily disposable Toric for Astigmatism contactlenzen zijn verpakt in
een speciaal ontworpen en makkelijk te openen blisterverpakking.De
blisters zijn simpel aan elkaar te klikken, zodat u overal waar u
heengaat gemakkelijk een paar SofLens daily disposable Toric for Astigmatism
contactlenzen kunt meenemen.

Prijs: 23.92 (klik hier voor meer informatie)